Vastgoed op maat

Bij Alides hebben we niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een duidelijke toekomstvisie. We zetten in op duurzame projecten waar een frisse architectuur, een hoge kwaliteit en een optimale ligging steeds hand in hand gaan. Zo creëren we hedendaags wooncomfort en (her)ontwikkelen we unieke buurten.

We streven naar een optimale mix van woontypes, zodat we in ons aanbod een thuis kunnen garanderen voor elke generatie: van jonge starters tot gezinnen, van medioren tot senioren. Alides focust vooral op de Vlaamse centrumsteden en Brussel, steeds met aandacht voor een persoonlijke aanpak. Daarom volgen we onze projecten ook volledig zelf op, van het eerste kennismakingsgesprek tot ver na de oplevering van je woning of appartement.

“Wonen op maat” betekent voor elk generatie en elke situatie een passend antwoord zoeken. Daarom is ons aanbod ruim.

Woningen

Woningen

Appartementen

Appartementen

Assistentiewoningen

Erkende assistentiewoningen

Studentenkamers

Studentenkamers

LUX

“Ultieme rust en toch alles dichtbij.” 

LUX

Hier kom je thuis aan het water, in alle rust en op een boogscheut van het stadscentrum. Werken en wonen lopen in deze site door elkaar: in LUX woon je namelijk naast ons kantoorproject Forum én naast de Schelde, omgeven door natuur. Deze nieuwe buurt heeft alles wat goed stedelijk leven is. De woningen, parkappartementen en penthouses genieten van een prachtig zicht op het groen en de stad.

Elysia Park

“Een plek waar kwaliteit en comfort voorop staan.”

Elysia Park

Een rustige stek, maar toch dicht bij de stad. Elysia Park omvat een mix van strakke en tijdloze woonvormen, ingebed in een autovrije parktuin van 9 ha. Jonge starters en investeerders op zoek naar een duurzaam appartement, levensgenieters die uitkijken naar een ruim park-appartement en senioren geïnteresseerd in een assistentiewoning met diensten: iedereen zal kunnen genieten van topkwaliteit op een toplocatie.

Een greep uit ons aanbod

Vue

Residentieel

Veurne

Vue is een fris, kleinschalig maar vooral karaktervol nieuwbouwproject met 39 lichtrijke appartementen, verbonden door een centrale groene binnentuin.

Evora

Residentieel

Evere

Waar gezellige drukte en immense rust elkaar kruisen, daar ligt Evora. Een karaktervol nieuwbouwproject met 21 ruime appartementen, van studio’s tot appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Elysia Park

Residentieel

Edegem

Een plek waar kwaliteit en comfort voorop staan. Een rustige stek, maar toch dicht bij de stad. Een plek om volop te genieten en om buitengewoon te wonen.

Zoek je een nieuwe thuis of wens je te investeren in vastgoed?
We vertellen je graag meer over onze projecten in een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons

Ontdek onze andere activiteiten

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.