Oplossingen op maat

Build-to-suit

Specifieke wensen vragen om een gepersonaliseerde aanpak. Om een vastgoedproject te realiseren dat perfect beantwoordt aan jouw noden, biedt Alides verschillende build-to-suit mogelijkheden aan. We brengen een team van specialisten samen om oplossingen te ontwerpen en uit te voeren op maat van jouw bedrijf. Zo creëren we vastgoed dat al je verwachtingen invult.

Quantum

Sale and leaseback

Alides is zowel investeerder als ontwikkelaar. Dat hybride profiel maakt unieke samenwerkingen mogelijk. Hierdoor bekijken we vastgoed ook op langere termijnSale-and-leasebacktransacties kunnen een interessante oplossing zijn wanneer vastgoed niet je kernactiviteit is en het werkingskapitaal maximaal beschikbaar gehouden moet worden om te investeren in het bedrijf, om de liquiditeitspositie te verbeteren, om overnames te financieren of algemeen om het rendement op het kapitaal te verhogen. Bij sale-and-leasebacktransacties koopt Alides jouw vastgoed, waarna jij het voor een bepaalde periode huurt. Dat maakt het voor je onderneming mogelijk om een herlokalisering voor te bereiden of om bijvoorbeeld in samenwerking met Alides het vastgoed te renoveren.

Project Management

Ook voor inrichtingswerken, aanpassingen of uitbreidingen kan je bij Alides terecht.
Met ons team van specialisten verzorgen wij het traject van A tot Z: de uitwerking van het concept, de intekeningen, het opstellen van meetstaat en lastenboek, de prijsvraag en -negotiatie, de werfopvolging, de oplevering inclusief financiële opvolging en de nazorg. En dat alles binnen een afgesproken termijn en budget. Hiervoor werken we samen met vaste partners waardoor we aan scherpe prijzen kunnen inkopen. Ook voor de financiering van dergelijke projecten kunnen we interessante formules aanbieden.

Zo ontzorgt Alides je bedrijf en kan jij ten volle blijven focussen op je core business.

Ontdek onze andere activiteiten

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.