Hotel & zorg

Naast het klassieke residentiële aanbod is Alides ook actief in de hotel- en zorgsector. Aangezien we veel belang hechten aan diversiteit willen we op deze manier ons aanbod en onze activiteiten spreiden en onze maatschappelijke rol opnemen. Zo bouwen we mee aan de wereld van vandaag en morgen.

hilton

Hotel

De hotelsector is het kloppend hart van de Belgische toeristische sector en een van de katalysatoren van onze economische groei. Met twee hotels op absolute toplocaties in Brussel en met partnerships met de Hilton-groep en Accor-groep wil Alides ook hier een belangrijke rol spelen.

bed interieur

Zorg

Meer dan ooit is er vraag naar aangepast wonen voor elke generatie. Niet alleen voor studenten, jonge starters en gezinnen, maar vooral voor medioren en senioren. Door onze aanpak en samenwerking met verschillende professionele spelers in de zorgsector bieden we met ons vastgoedaanbod een antwoord op de maatschappelijke problematiek van zelfstandig kwalitatief wonen op latere leeftijd.
 

Hiltonhotel

Hilton Garden Inn

Hilton Garden Inn Brussels City Centre bevindt zich om de hoek bij de Louizalaan.

Het hotel heeft 83 hotelkamers, 53 Junior suites en 7 tweeslaapkamersuites. De Europese wijk, station Brussel Zuid (thuisplaats van de Thalys), de Grote Markt en Manneken Pis bevinden zich op slechts 10 minuten lopen (2 metrohaltes) van het hotel.

Ramen en Poel

Residentie Ramen & Poel Gent is niet enkel een open woonzorgcentrum maar ook een zorghotel.Het is gelegen in hartje Gent op zo’n 500m van de Graslei, vlak bij de muziekacademie en bij het algemeen ziekenhuis Sint-Lucas. Bij het WZC zijn ook de  serviceflats gelegen. Mensen kunnen hier niet alleen permanent verblijven, ze kunnen er evengoed een tijdje revalideren na een operatie.

Ontdek onze andere activiteiten

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.